BitcoinKurdu.com

Basın Bülteni: BtcTürk’te Bu Hafta. Paranın Yeniden Keşfi

10 yıl önce Satoshi Nakamoto ve Hal Finney Genesis Blok için üretim sürecini başlattı. 3 Ocak 2009’da 21:15:05’te (TSİ) üretilen 0. Blok ile 50 bitcoin ortaya çıktı. Bitcoin’in 10 yıllık tarihinin anlatıldığı “paranın yeniden keşfi: bitcoin” belgeseline Emin Gün Sirer, Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat gibi isimlerin yanı sıra BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve BtcTurk CTO’su Ozan Yurtseven de katkıda bulundu.

Paranın Yeniden Keşfi: Bitcoin
140 Journos – Paranın Yeniden Keşfi : Bitcoin

Bu yıl BtcTurk’te hangi gelişmeler yaşandığını ve BtcTurk kullanıcı verilerini bu infografikte topladık: BtcTurk İnfografik

Ebru Baki’nin moderatörlüğünde canlı yayınlanan Kriptometre Özel programında BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve BtcTurk CTO’su Ozan Yurtseven, 2018’i değerlendirdi ve 2019’dan beklentilerini paylaştı. Canlı yayının tekrarını buradanizleyebilirsiniz.

BtcTurk ana sponsorluğunda düzenlenen Blockchain Talks’un üçüncü etkinliğinin konuğu İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan oldu. Etkilinlik BtcTurk Youtube kanalından canlı yayınlandı. Canlı yayının tekrarını aşağıdaki ekrana tıklayarak izleyebilirsiniz.